`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Eastpak

Eastpak Wyoming 24L

  • Eastpak Wyoming 24L
  • Eastpak Wyoming 24L
  • Eastpak Wyoming 24L

Eastpak Wyoming 24L

Produktbeskrivelse Eastpak Wyoming 24L

Wyoming er indbegrebet af slanke urban design. Med et væld af lynlåse og rum i Wyoming er ideel til byen rejsende. De læderremme og bund føje til den visuelle appel af denne taske, mens quiltet polstret tilbage tilbyder komfort samt forbedre holdbarhed og styrke. Wyoming fås i en bred vifte af farver og mønstre.Features:


Main lynlås rum

Lynlås forlomme

Komfortabel polstret tilbage

Slankere stropper til en trøst pasform

Læder bund

Læder forstærket håndtagSpecifikationer:


Højde: 40 cm

Bredde: 30 cm

Dybde: 18 cm

Volumen: 24L

Vægt: 540 g

Materiale: Polyester


Køb dine Eastpak Wyoming 24L til den bedste pris! Vores online har mode, dressinn lige dem du går og drømmer om! Find Kufferter til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Eastpak Wyoming 24L. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online mode katalog!

Funktioner Eastpak Wyoming 24L

Alder
Kapacitet
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

-

Bag modtaget med to dages forsinkelse kun, i overensstemmelse med den beskrivelse, meget smuk, med cons vi har modtaget nogen ark vi bekræfter den 30-årige garanti fra producenten, er det normalt? Der er bare etiketten på posen, der siger at produktet er garanteret i 30 år, og for mere information bør du se garantien, medmindre vi ikke har ...

vore eksperters svar

Hej, regningen tjener til at garantere, hvis du har problemer med dette emne så kontakt os og vi vil sende dig instruktioner. hjerteligt

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk