`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Eastpak

Eastpak Tutor 39L

Eastpak Tutor 39L

Eastpak Tutor 39L

Eastpak Tutor 39L

Eastpak Tutor 39L

  • Eastpak Tutor 39L
  • Eastpak Tutor 39L
  • Eastpak Tutor 39L
  • Eastpak Tutor 39L
  • Eastpak Tutor 39L
  • Eastpak Tutor 39L
  • Eastpak Tutor 39L

Eastpak Tutor 39L

Produktbeskrivelse Eastpak Tutor 39L

Den Tutor er den ultimative multitasking taske, med polstrede rum til alt hvad du behøver og tilgængelig fra indersiden og ydersiden af ​​posen. Det tilbyder komfort samt praktisk med en side mesh flaskeholder, ergonomiske skulderstropper og en forstærket base. Den Tutor kommer i en vifte af stilfulde urbane nuancerFeatures:


To hovedrum

Polstret laptop sleeve med lynlås i siden for nem adgang

Formede polstrede skulderstropper med SGS

Brystrem

Flere lynlås forlommer

Organizer

Aftagelig nøgle clip

Top tilbehør lomme

Gummi støbt håndtag

Polstret bund for bøgerSpecifikationer:


Højde: 48 cm

Bredde: 32,5 cm

Dybde: 26 cm

Volumen: 39L

Vægt: 1050g

Materiale: Polyester


Velkommen til vores Eastpak Tutor 39L specielle tilbud. Hos dressinn, finder du ikke blot mode udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på mode produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Rygsække.

Funktioner Eastpak Tutor 39L

Alder
Kapacitet
Taskeegenskaber
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (4)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Kvalitets taske

-

Den fedeste taske med så mange store rum.. Min søn på 11 år glæder sig så med til og skal bruge den er pakket og der kan stadig være noget mere... Kvalitet for penge kan varmt anbefales.

Perfekt rygsæk

-

Eastpak har altid været en garanti med hensyn til kvalitet og holdbarhed. Jeg købte denne rygsæk til min søns gymnasium. Praktisk og nyttigt notebook-rum og evnen til at udvide rygsækken med 3 fingre tyk (4 liter kapacitet). Talrige rum letter delingen af materialer. Praktisk toplomme, gummieret håndtag, nøglering og "tegnebog" lynlås i den yderste lomme. Højt anbefalet!

Fantastisk produkt og hurtig levering

-

Eastpak producerer ingen hjerne ... kvalitet og holdbarhed 30 års garanti! Jeg har haft en i 20 år stadig i god stand og alle funktionelle lukninger! Ingen tårer overalt på rygsækken ... så da min kone ville have en rygsæk ... var valget meget let !! Gratis og hurtig levering på trods af den nuværende Covid19-kontekst ... kig ikke efter et andet mærke, hvis du kan lide disse modeller, de holder !!

Fremragende service

-

Stort produkt. Købet opfyldte forventningerne. Jeg anbefaler

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk