`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Eastpak

Eastpak Orbit 10L

  • Eastpak Orbit 10L
  • Eastpak Orbit 10L

Eastpak Orbit 10L

Produktbeskrivelse Eastpak Orbit 10L

Mindre end Polstret Pak'r Som den lille søster til vores ikoniske udvalg af Eastpak rygsække, den Eastpak Orbit er en bærbar løsning til den person, der foretrækker at rejse let. Dens komfortable polstrede ryg og stropper betyde, at du næsten ikke vil føle vægten på dine skuldre, takket være dens slanke ergonomisk design. Dont blande det op med Padded PakR, som er en meget større udgave af denne taske. Den Eastpak Orbit kommer i mange forskellige farver og designs.Features:


Et hovedrum

Forlomme

Komfortabel polstret tilbage

Tykke polstrede skulderstropperSpecifikationer:


Højde: 33,5 cm

Bredde: 23 cm

Dybde: 15 cm

Volume: 10 l

Vægt: 240 g

Materiale: Polyamid


Er du på udkig efter Eastpak Orbit 10L? Alle Eastpak er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Eastpak Orbit 10L og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos dressinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i mode udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Eastpak Orbit 10L

Alder
Kapacitet
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (5)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Evaluering

-

Svarer til beskrivelsen, meget god. Hurtig afsendelse

Store

-

Fantastisk taske til en meget lav pris modtaget meget hurtigt !!!

Tilfredshed

-

Produkt til en god pris sammenlignet med andre placeringer, hastighed og effektivitet i leveringen. Produktet leveres sikkert og i perfekt stand. Kunde for fremtidige produkter, jeg blev fan.

Eastpak taske. perfekt

-

Produktkompatibel, sender meget hurtigt. Meget tilfreds.

Overensstemmende produkt

-

Produkt modtaget efter min ordre. Bedste pris for denne vare. Pænt levering relæ punkt. Jeg vil med glæde anbefale på dette websted.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk