`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Dior

Dior Poison 50ml

  • Dior Poison 50ml
  • Dior Poison 50ml

Dior Poison 50ml

Produktbeskrivelse Dior Poison 50ml

Dior Poison Eau De Toilette 50 ml.Ved du hvilke egenskaber der gør Dior Poison 50ml til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Dior Poison 50ml, har vi det på lager i vores online dressinn butik. På grund af vores store udvalg i Dame parfumer afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de mode, du er på udkig efter. Køb hos dressinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Dior Poison 50ml

typer af parfumer
Kapacitet

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fantastisk præstation

-

Jeg købte denne parfume meget billigt sammenlignet med andre steder, og det var meget det værd, den person, jeg tilbød, var meget glad❤️ Det var en smuk gave og ankom meget til tiden.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk