up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Dametøj

Dametøj mode

Shop vores gigantiske udvalg af Dametøj. Køb alle varer online hos til konkurrencedygtige priser og fuldend dit mode udstyr hos dressinn.

Mærker for Dametøj

Fremhævede produkter i Dametøj

Hvad motiverer valg af dametøj?

Tøj er en stærk måde at udtrykke sin identitet på en smuk måde. Personlige præferencer og eksterne faktorer som vejr, modetrends og placering osv. Har stor indflydelse på kvinder vedrørende deres valg af tøj. De fælles faktorer som beskyttelse og dækning skal leveres af ethvert outfit, du vælger.
Se nedenfor på forskellige tøjvalg til kvinder, som de kan bære på forskellige tidspunkter;

Blazere

Hvis du vil prale af din figur i et tyndt par jeans, skal du vælge en blazer med en almindelig skjorte, sandsynligvis i en hvilken som helst ensfarvet farve, og du er klar til at lave en stilerklæring blandt mængden.

Bluser og skjorter

Kvinder klæder sig normalt i bluser og skjorter sammen med denimjeans eller leggings. Der er en række forskellige stilarter, designs og udskrifter i kvinders bluser, som du kan vælge efter din smag. Forskellige materialer i skjorter og bluser er velegnede til forskellige vejrforhold. Så vælg den, der ser bedst ud for dig.

Frakker og parkas

Kvinder elsker at bære frakker og parkas om vinteren. Disse yderste lag af beklædningsgenstande giver den største beskyttelse og varme uden at gå på kompromis med din styling og modebehov. Du kan finde et stort udvalg af frakker og parkaer lavet af forskellige materialer som uld, bomuld, polyester, kashmir, polar fleece og uldblandinger.

Kjoler

Når det kommer til damekjoler, har du masser at vælge imellem. Damekjoler fås i et stort udvalg af forskellige farver, materialer, stilarter, mønstre og tryk. Du kan købe kjoler til både formelt og fritidstøj fra førende mærker som Levis , Superdry og Adidas originals .

Jakker

Jakker er lige så vigtigt for mænd og kvinder i garderoben. Når du overvejer vintertøj, er jakker de første og mest essentielle artikler. Jakkerne er lavet af isolerede og tykke materialer for at holde dig varm og beskyttet i vintersæsonen. For at style dit outfit er læderjakker den mest foretrukne blandt kvinder.

Jumpsuits

Jumpsuits er det mest fashionable tøjvalg blandt kvinder. De er alsidige, og du kan bære dem på enhver måde, du vil. Da det er mere klassisk i stil, kan jumpsuits klædes på med hæle, blazere og tilbehør for at skildre et moderne og elegant look.

Leggings

Kvinder har masser af valgmuligheder, når det kommer til at dække deres ben. Leggings er den mest basale og almindelige form for tøj, som kvinder bærer regelmæssigt. Leggings er strækbare og passer godt på tværs af lår, læg og hofter. De føles som et andet hudlag på din krop.

Bukser

Fra denimbukser til designerbukser, kvinder kan vælge enhver buksestil, der ser bedst ud på dem. Bukser kan bæres med enhver skjorte eller tees med sneakers, og du er klar til at gå ud.

Poloskjorter

Poloshirts er lige så berømte blandt kvinder som mænd. Der er et stort udvalg af poloshirts til kvinder, og du kan finde alt fra poloshirts med lange ærmer til poloshirts med korte ærmer.

Nederdele

Nederdele er det bedste tøjvalg til kvinder, der ønsker at se attraktivt og charmerende ud. Gstar, Jack og Jones, Nike og New Balance er de mest populære mærker, der designer og tilbyder kvinders nederdele i endeløse stilarter og mønstre.

Trøjer og sweatshirts og hættetrøjer

Trøjer, sweatshirts og hættetrøjer er det grundlæggende overtøj til vintrene. Disse beklædningsgenstande fås i forskellige stilarter, farver, materialer og størrelser, som du kan vælge efter din smag og præferencer.

T shirts

Kvinder elsker at bære t shirts i deres daglige rutine. Alt du behøver er at have jeans af god kvalitet og et par sneakers, der matcher dine t shirts for at prale af din stil. For foråret og sommersæsonen er t shirts det bedste tøjvalg til kvinder.

Mere om dametøj:

Sports bh´er, ponchoer, kroppe, veste og strømper er andre beklædningsartikler, som en kvinde har brug for. Pyjamas og strømper er også afgørende tøj, der bæres af kvinder. Timberland og Vans er de bedste mærker, der tilbyder et stort udvalg af dametøj, herunder morgenkåber, træningsdragter, strømper og undertøj.

clouse menu Luk