up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem flecha

Damesko

Damesko mode

Shop vores gigantiske udvalg af Damesko. Køb alle varer online hos til konkurrencedygtige priser og fuldend dit mode udstyr hos dressinn.

Mærker for Damesko

Fremhævede produkter i Damesko

Tips til at vælge de rigtige sko til hver lejlighed

Båd sko

Bådsko er normalt klud eller læder med såler lavet af gummi. Bådsko er beregnet til brug på en båd. En siping trim er delt i sålerne for at give hold på et glat dæk; lædersammensætningen, udover anvendelsen af olie, er beregnet til at modstå vand; og er yderst holdbar.

Støvler og støvler

Støvlerne og støvlerne er fodtøjet, der dækker hele foden og strækker sig op til anklen eller endda knæet. Der er mange stilarter og støvletter nu, der er åbne eller lukkede tæer og mange flere mode, nogle støvler og støvletter har endda såler eller nogle har hæle.

Sandaler

Sandaler er en afslappet slags fodtøj, der har en sål fastgjort til brugerens fod ved bånd, der går over vristen og gennem ankelbenet. Sandaler kan også have en hæl. Du kan købe sandaler fra Levis , Superdry, Adidas originals, Gstar, Nike, New Balance, Timberland, Vans, Puma Select.

Sko

En sko er en fodtøjsartikel designet til at bevare og støtte den enkelte fod. Sko bruges også som et stykke mode og stil. Mønsteret af sko er ændret på en lang række gennem og fra kultur til kultur, med funktioner der tidligere er bundet til at udføre.

Hjemmesko

En tøffel er en række indendørs fodtøj, der glider ubesværet på og af din fod. Du kan foretrække at gå barfodet igennem, undtagen at det er meget koldt, i den situation bruger du tøfler. Hjemmesko er behagelige, og de er ofte også varme. Navnet stammer fra det punkt, at du nemt kan tage tøflerne af eller på.

Sneakers

Massivt eller afslappet gummisålet fodtøj kaldes sneakers. Sneakers er bygget til træning og spil, men de er også meget velkendte daglige sko, fordi de er så bekvemme. Sneakers er berømte for deres lydløse gummisåler, ideelle til at snige sig. Du kan købe sneakers fra Levis , Superdry , Adidas originals , Gstar , Nike , New Balance , Timberland , Vans , Puma Select .

Mere om damesko

Tilbehør: Tilbehør til damesko inkluderer snørebånd, klemmer og indlægssåler.
Træsko: Træsko er en slags fodtøj, der bruges af mennesker, der arbejder lange timer på deres fødder.
Espadrilles: Espadrilles er uformelle, rebsåler, glatte sko lavet af stof og fleksible såler.
Klip klapper: Klip klapper er en slags sandal, der normalt bruges som en slags afslappet slid.
Balletpumper: Balletpumper er damesko med en meget tynd hæl eller slet ingen hæl. Samme som kvinders balletsko.


clouse menu Luk