`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Crocs

Crocs Capri V

  • Crocs Capri V
  • Crocs Capri V
  • Crocs Capri V

Crocs Capri V

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Crocs Capri V

En af vores foretrukne flips bliver endnu bedre. Edition V bliver pænere, med tyndere stropper og en slankere profil - endnu har den samme behagelig pasform. Du får en dobbelt skud af Crocs komfort, med en blød skum sål, dyb hæl vugge og en Croslite ™ skum ydersål at afbøde hvert skridt. Det er den afslappede flip du kan bære næsten overalt.

Funktioner:

Pænere, tyndere læderremme med blødt microfiber foring

Slankere, mere feminin profil; samme god pasform

Deep hæl kop vugger din fod

Dual Crocs komfort ™: skum sål på toppen af ​​Croslite ™ skum ydersål


Crocs Capri V har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Crocs Capri V, købt hos dressinn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online mode butik, hvor du kan finde masser af varer fra Crocs, færdiggør din ordrer af mode varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Crocs Capri V

Køn
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Det ankom lige, men det er lille

-

Det er som vist på billedet, men det er lille, hvis du spørger, spørg om et nummer, der er større end dit. Jeg bestilte 36/37, satte jeg 36, og det passede ikke. Jeg bestilte endnu en 38/39 nu og ventede på at ankomme.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk