`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Boucheron

Boucheron Bottega Veneta 100ml

  • Boucheron Bottega Veneta 100ml
  • Boucheron Bottega Veneta 100ml

Boucheron Bottega Veneta 100ml

Produktbeskrivelse Boucheron Bottega Veneta 100ml

Bottega Veneta, eau de parfum, fremkalder smidighed og sensualitet i husets berømte lædervarer. Duften, en læderagtig blomsterkypre, gifter sig med det olfaktive sprog på de venetianske landskabsfulde enge, skåret hø, blomster, jord og træ - med den blide rigdom af læder i en skabelse udformet med en mesterhandleres omhyggelighed. Ved at kombinere bløde, afrundede kurver og kraftige former, en glat udvendig og en intrecciato-tekstur på bunden, er Bottega Veneta-flasken et objekt, der kun afslører dets kompleksitet over tid. Farverne er underskrift Bottega Veneta: En brunito cap og krave, et ebano logo og et hudfarvet læderbånd klippet med en brunito sommerfugl. Selve flasken, inspireret af venetiansk glasværk og den traditionelle italienske karaffel, designet med et øje for tidløse linjer og resonante sidestykker, er på alle måder et skib med harmonisk enkelhed og perfekt afbalancerede modsætninger.

Er du på udkig Boucheron Bottega Veneta 100ml? Hos dressinn finder du altid Dame parfumer, fra de bedste mærker, det kunne være fra Boucheron, et af de bedste og med garanti god kvalitet. Vent ikke med at købe dit nye udstyr, fra mode butikken.

Funktioner Boucheron Bottega Veneta 100ml

typer af parfumer
Kapacitet

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk