`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Bolle

Bolle Holman Photochromic Polarized

Bolle Holman Photochromic Polarized

Bolle Holman Photochromic Polarized

Bolle Holman Photochromic Polarized

  • Bolle Holman Photochromic Polarized
  • Bolle Holman Photochromic Polarized
  • Bolle Holman Photochromic Polarized
  • Bolle Holman Photochromic Polarized
  • Bolle Holman Photochromic Polarized

Bolle Holman Photochromic Polarized

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Bolle Holman Photochromic Polarized

Ved at kombinere sportsdesignsprog med en livsstilsform er HOLMAN et godt valg til en aktiv livsstil. Let og fleksibel TR90 nylon giver god komfort og pasform.


Funktioner:

Antireflekterende behandling
HD polariserede linser
Fås på recept
Oleofob behandling
Hydrofob behandling


Specifikationer:

Vægt: 28g


Teknologi:

POLARISERING:
Phantom + kombinerer alle vores 3 teknologier og tilføjer et 4. ekstra element: polarisering. Polariserede linser anerkendes stort set i dag for deres fordele med hensyn til at blokere parasitiske lysreflektioner. Så det føltes rigtigt at føje dem til vores allerede uovertrufne linseteknologi for at forbedre niveauet med endnu et trin. Udstyret med Phantom + -linser er du klar til at tage på ethvert eventyr.

OPTISK KLARHED:
Phantom-linser er fremstillet med NXT®-materiale og hæver vores linsers optiske klarhed til et nyt niveau. NXT®-materiale er pakket med mange funktioner såsom optimal klarhed, letvægts, høj slagfasthed, kemisk resistens og selvfølgelig 100% UV-beskyttelse. Ideel til sport, Phantom-linser giver maksimal beskyttelse og synskomfort for dine øjne.

FOTOKROMISK YDELSE:
Phantom-objektivteknologi opnår en bred vifte af synligt lystransmission, hvilket sikrer præcis synsstyrke under alle vejrforhold, herunder de mest ekstreme. Objektivfarven skifter med lyset fra kat. 1 til kat. 3 på mindre end 30 sekunder. FORBEDRET VISION OVERVÅGENDE BETINGELSER.

HØJ KONTRAST:
Bollé har avanceret Phantom-linseteknologiens ydeevne ved at tilføje et filter med høj kontrast på linserne. Det høje kontrastfilter, der fås på alle Phantom-linser, øger farverne og forbedrer din vision markant. Uanset om du er på farten eller på stier, kan linser med høj kontrast hjælpe dig med at opfatte forhindringerne.
Er du på udkig efter Bolle Holman Photochromic Polarized? Det er dressinn mest solgte vare, din online mode butik. Prisen er 166.99 $, i en begrænset periode! Hos dressinn, får du flest fordele og finde mange flere Bolle, til de bedste priser. Alle vores mode vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Bolle Holman Photochromic Polarized

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk