up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

black-friday

banner campana

sorte kategorier

Black Friday 2019

At vente hele året indtil Black Friday 2019 på at købe modetøj, som du drømmer så meget om, er noget som Dressinn placerer inden for din rækkevidde ikke kun i forbindelse med den kendte Black Friday, men vi forlænger det til hele den foregående uge med Black Week og indtil mandagen efter med Cyber Monday, så vi kan tilbyde dig de bedste rabatter på dametøj og herretøj, sko og trendy tilbehør.
Du kan kombinere nye jakker eller parkajakker med dine slidte jeans, få fingrene i den parfume, som du har drømt om hele året og du kan forny dine korte kjoler, til når du skal i byen med dine veninder. Du kan også få fingrene i den bløde og komfortable sweater til de kolde søndage, eller overraske din partner med et flot ud og dele disse Black Friday tilbud med dine venner.

loading

Hvad er Black Friday?

Black Friday eller Sorte Fredag er et begreb, der bruges til at referere til den dato hvor lokale forretninger både fysiske og online over hele verden, sænker deres priser med tilbud, som får flere millioner kunder til at gå amok og ved at stå i kø i flere timer for at købe de bedste julegaver.

Hvonår er Black Friday?

Black Friday fejres lige efter Thanksgiving, da det er det officielle startskud til juleperioden. I år vil Black Friday 2019 være den 29. november.  

Vores Black Friday tilbud

Hos Dressinn, som er din modebutik, ser vi utroligt meget frem til Black Friday 2019, da vi har forberedt vilde rabatter på damesko og herresko, tøj og rygsække, som du ikke vil gå glip af, når du gerne vil klæde dig på med komfortabelt, moderne og trendy tøj og tilbehør.
Dette er den bedste mulighed for at tilfredsstille dine behov for at have netop den maxi nederdel, der passer perfekt med læder støvletter, din sorte blazer eller jakke, så du vil fremstå elegant ved formelle begivenheder eller et træningssæt i din favorit farve, til at gå en tur i parken eller at tage op og træne i fitnesscentret.

Black Week hos Dressinn

For at du har nok tid til at vælge det du har behøver, enten med din familie eller alene, og at have nok tid til at gennemgå alle de vilde rabatter på jakker, sko og bukser, som vi har til dig, har vi besluttet at forlænge Black Friday hele ugen, hvilket vil sige at Black Week starter mandag den 25. november så at du ikke har en undskyldning til ikke at forny alt tøj i klædeskabene for dig og din familie.
Men vi klarer ikke dette alene. De mest top-brands i vores butik som Gstar, Diesel, Superdry, Lacoste, Nike, Puma, Vans, Levi’s og Timberland ledsager os i denne tilbudsfest for at garantere dig tøj af høj kvalitet, holdbarhed, komfort og mode.

Lær historien bag Black Friday

Der findes mange historier om hvordan Black Friday opstod, som forbindes med starten på juletilbud og andre med økonomiske kriser. Muligvis den første gang “Black Friday” blev omtalt var den 24. september 1860, da de amerikanske økonomister Jay Gould og Jim Fisk førte flere hundrede Wall Street firmaer til konkurs efter at de prøvede på at begå svindel for flere millioner på markedet for guld.  
Hundrede år efter blev Black Friday omtalt igen ved to andre lignende begivenheder. Det skete både i Philadelphia i 1966 og i New York i 1975, hvor det blev brugt til at beskrive trafikkaos og by kaos da flere tusinde personer gik amok i byen med juleindkøb dagen efter Thanksgiving.  

< class="lp-titulo">Cyber Monday 2019

Cyber Monday 2019 er tilbudsfesten efter Black Friday, som er den sidste dag du kan udnytte til at købe nye ting du ønsker, til priser du aldrig vil opleve igen. I år bliver Cyber Monday fejret den 2. december, og i denne forbindelse har vi hos Dressinn fantastiske rabatter på tøj, skjorter, t-shirt, bukser og jeans fra brands som Nike, Puma og Timberland, blandt mange andre, som kun er på tilbud på denne dag i vores online butik med tøj og sko.
Derfor anbefaler vi dig at du skal forberede dig i god tid ved at gennemgå vores katalog med attraktive tilbud, så du snart kan forny dine outfits til kontoret, gåture, fest eller enhver first date. Vi venter på dig!

clouse menu Luk