Startsida > Hjälp > Privacy policy

1. JURIDISK INFORMATION

Hemsida: www.dressinn.com

Företagets ägare: Tradeinn (Tradeinn Retail Services SL).

Företagsadress: C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spain.

www.tradeinn.com

Verkställande direktör: David Martin Gaya

Handelsregister: Registre mercantil de Girona - tomo 1123 / folio 108 / hoja GI20086 - Inscripción 1ª

Momsregistreringsnummer: ESB17527524.

2. PRIVACY POLICY

Genom att skriva in sig på sidan accepterar användaren att tillhandahålla giltiga personuppgifter som gör det möjligt för Tradeinn (Tradeinn Retail Services SL) att uppfylla den efterfrågade tjänsten. Användaren accepterar även att få information om och reklam för produkter och erbjudanden som kan finnas på webbsidan. Marknadskommunikationen (nyhetsbrev där företaget informerar om nyheter, utförsäljningar och specialerbjudanden) kommer att ske via e-post till den e-postadress som användaren angett vid registreringen och därmed gett sitt samtycke till dessa utskick. När användaren så önskar kan denne säga upp prenumerationen på nyhetsbrevet. För att avregistrera sig behöver användaren endast klicka på länken för detta ändamål som finns i sidfoten på de nyhetsbrev vi skickar ut. Endast Tradeinn (Tradeinn Retail Services SL) har tillgång till användarens personuppgifter. De uppgifter som lämnas av användaren lagras i en database som ägs av Tradeinn (Tradeinn Retail Services SL) och som följer gällande lagstiftning om dataskydd och elektronisk handel. Ansvarig för detta är Tradeinn, beläget på C/ Pirineus, 9, 17460 Celrà (Girona), Spain. Alla registrerade användare kan när som helst få tillgång till sina personuppgifter för att korrigera dem och, om det anses nödvändigt, även få de uppgifter som finns registrerade hos Tradeinn (Tradeinn Retail Services SL) raderade. Användaren kan göra detta genom att skicka in en skriftlig begäran till: lopd@tradeinn.com Tradeinn förbinder sig till tystnadsplikten gällande denna typ av personuppgifter, att behandla dessa konfidentiellt och att vidta nödvändiga åtgärder för att förhindra otillåten användning av uppgifterna i enlighet med: Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, en el Real Decreto 994/1999, de 11 de junio och i lagens tillämpningsföreskrifter. Tradeinn (Tradeinn Retail Services S.L) har förbundit sig att inte använda nämnda information för andra syften än de tjänster som tillhandahålls via företagets hemsidor, sidor som erbjuder information om produkterbjudanden för direkt försäljning via Internet. Ingen överföring av information till tredje part ska ske, såvida dessa inte omfattas av avtalet.



3. IMMATERIELL ÄGANDERÄTT

Allt innehåll på Tradeinn webbplats (illustrationer, texter, titlar, märken, foton, videofilmer) tillhör Tradeinn eller dess samarbetspartner. För att helt eller delvis kopiera innehåll från Tradeinn webbplats, oavsett metod och underlag, krävs ett uttryckligt tillstånd på förhand av Tradeinn. Tradeinn tillåter inte reproducering, återgivning, kopiering, visning eller spridning av innehåll som användaren av Tradeinn webbplats inte har immateriella rättigheter för. Otillåten eller bedräglig användning av detta innehåll som Tradeinn och/eller en tredje part äger rättigheterna till, kan anses som förfalskning och leder till stränga straff enligt upphovsrättslagen.



4. COOKIES

- Vad är en cookie?

En cookie är en liten fil, som skickas till din dator när du besöker en webbplats. Denna fil lagrar information som kan läsas av webbsidan om du besöker den igen vid ett senare tillfälle. Vissa cookies är nödvändiga för att sidan ska fungera ordentligt. Andra cookies förenklar för besökaren: De kommer ihåg dina inloggningsuppgifter eller vilket språk du har valt till exempel. Cookies innebär att du inte behöver fylla i samma information på nytt.

- Varför använder Tradeinn cookies?

Tradeinn använder cookies för att ge dig en skräddarsydd upplevelse hos oss. Genom att använda cookies kan vi garantera att du inte får eller behöver uppge samma typ av information varje gång du besöker oss. Cookies används för att optimera sidans funktioner. Till exempel kan cookies förenkla utloggningsprocesser eller hjälpa dig att hitta ett plagg snabbare.

Listan nedan ger mer information om vilken typ av cookies vi använder oss av:

- PHPSESSID, SERVERID, _atuvc, barra_cookies, cookie_cart, cookie_cart_total, shipping data, nospeeder och tradenewsletter: Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera. Utan dem kommer du inte att kunna lägga till produkter i din korg eller i kassan.

- Google Analytics-cookies: _utma, _utmb, _utmc y _utmz: Dessa cookies hjälper oss att förstå hur människor använder webbplatsen för att vi ska kunna förbättra den. Google Analytics använder "cookies", d.v.s. textfiler som placeras på din webbläsare, för att hjälpa webbplatsen att analysera hur dess användare använder denna. Informationen som genereras genom din användning av webbsidan (inklusive din IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera din användning av webbsidan, sammanställa rapporter av din aktivitet för webbsidans operatörer och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och annan användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det begärs enligt lag, eller om en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med någon annan data som innehas av Google. Du kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på din webbläsare, men vänligen observera att om du gör detta kommer du inte kunna använda dig av alla funktioner på denna webbplats. Genom att använda denna webbsida, samtycker du till att Google behandlar uppgifter om dig på det sätt och för de syften som beskrivits ovan.

- Country, currencyCode, language: Dessa cookies kommer ihåg dina inställningar som språk och valuta och göra det lättare att hitta dina senast besökta produkter.

- Hur kan jag avaktivera cookies?

Du kan ställa in i din browser så att cookies avaktiveras. Observera dock att om du stänger av cookies, så lagras inte längre ditt namn och lösenord på någon webbplats.

Firefox:

1. Öppna Firefox,
2. Välj menyn “Verktyg” och klicka på “Inställningar”,
3. Välj “Sekretess” och avmarkera valet “Tillåt att webbplatsen lagrar kakor”,
4. Om det inte fungerar direkt kan du behöva starta om din webbläsare.

Internet Explorer:

1. Öppna Internet Explorer,
2. Välj menyn “Verktyg” och “Internetalternativ”,
3. Klicka på fliken ”Sekretess” och flytta skjutreglaget under ”Inställningar” längst upp om du vill blockera alla cookies. Klicka sedan på ”OK”.

Google Chrome:

1. Öppna Google Chrome,
2. Klicka på ikonen för Chrome-menyn,
3. Välj inställningar,
4. Nästan längst ned på sidan klickar du på “Visa avancerade inställningar”,
5. Du inaktiverar cookies genom att välja “Förhindra att webbplatser sparar några data”.

Safari:

1. Öppna Safari,
2. Välj ”inställningar” under ”Safari-menyn” och klicka på ”Integritetsskydd”,
3. Du inaktiverar cookies genom att välja ”blockera cookies”.



5. FACEBOOK SOCIAL PLUGINS

Vår webbsida använder social plugins (“plugins”) från Facebook.com, ägt av Facebook Inc., 1601 S. California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Dessa plugins känns igen med hjälp av en Facebook-logga eller så får du informationen “Facebook Social Plugin”. För att se en komplett lista av alla social plugins, vänligen gå till developers.facebook.com/plugins. När du besöker en av våra sidor med social plugins, så upprättar din browser en direktkoppling till Facebooks servrar. Facebook för över innehållet till din browser, vilken bäddar in detta i webbsidan. I detta syfte, överförs den besökta sidans internetadress (inkl din IP-adress) till en USA-baserad Facebook-server, där datan lagras. Detta inträffar även om du inte har ett Facebook-konto eller för tillfället inte är inloggad på Facebook. Om du är inloggad på Facebook, så kan ditt besök läggas till ditt Facebook-konto. Om du interagerar med plugins, t.ex. genom att klicka på “gillar”, eller genom att skriva en kommentar, så förs motsvarande information över från din browser direkt till Facebook och lagras där. Informationen kan alltså publiceras på Facebook och visas för dina vänner på Facebook. Om du är medlem på Facebook och inte vill att Facebook ska koppla ihop data från besökta sidor till din personliga data som redan finns lagrad på Facebook, ber vi dig logga ut från Facebook innan du besöker vår webbsida. Du kan också blockera Facebooks social plugins genom att använda add-ons till din browser, som t.ex. “Facebook blocker”. För mer information angående syftet bakom detta, mängden data som samlas av Facebook och hur den används, samt dina rättigheter, vänligen besök Facebook’s sekretesspolicy.



För att förbättra användarupplevelsen på Tradeinn använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan accepterar du användandet av cookies. Läs mer | Jag accepterar