up

Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Πληροφορίες σχετικά με τον πωλητή

Πωλήθηκε και στάλθηκε από

Επιστροφή παραγγελίας

Suunto
360

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

plus
  • 360Suunto 9 Baro Titanium
  • Play videoSuunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium
  • Suunto 9 Baro Titanium

Suunto 9 Baro Titanium

Περιγραφή προϊόντος Suunto 9 Baro Titanium

Ρολόι GPS εξαιρετικά αντοχής με εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας και βαρομετρικό υψόμετρο. Έρχεται με λουράκι σε δύο μήκη.


Χαρακτηριστικά:

ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΙΣΤΕ
Όταν έχετε το μυαλό σας σε έναν στόχο ή περιπέτεια, χρειάζεστε ένα ρολόι που μπορεί επίσης να διαρκέσει την απόσταση. Το Suunto 9 Baro Titanium είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ρολόι GPS πολλαπλών αθλημάτων με έως και 7 ημέρες συνεχούς παρακολούθησης άσκησης.
Διαθέτει στεφάνη τιτανίου, γυαλί ζαφείρι και ιμάντα υφασμάτων ανθεκτικό στην τριβή σε δύο μήκη, αυτό το ρολόι βαρέως τύπου έχει δοκιμαστεί με το στρατιωτικό πρότυπο των ΗΠΑ 810H. Suunto 9 Baro
Το Titanium προσφέρει πληθώρα αθλητικών και υπαίθριων λειτουργιών για να διατηρήσετε την περιπέτεια σας σε καλό δρόμο, όπως πληροφορίες για τον καιρό και την τοποθεσία, πληροφορίες υψομέτρου και πλοήγηση.

Πλοήγηση με στροφή:
Ποτέ μην κάνετε λάθος στροφή ξανά με ειδοποιήσεις πλοήγησης με στροφή. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας στην εφαρμογή επιτραπέζιου ή κινητού komoot και συγχρονίστε τη με το Suunto 9 για να ξεκινήσετε. Όταν πλησιάζει μια στροφή θα λάβετε μια ειδοποίηση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο αντί να εστιάσετε στο ρολόι σας.

Δημιουργία και πλοήγηση σημείου ενδιαφέροντος:
Ένα σημείο ενδιαφέροντος (POI) είναι μια σημαντική τοποθεσία στην οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε και να πλοηγηθείτε αργότερα. Δημιουργήστε POI στο Suunto 9 αποθηκεύοντας την τρέχουσα τοποθεσία σας ή προσθέστε τα στην εφαρμογή Suunto και συγχρονίστε τα στο ρολόι σας. Κατά την πλοήγηση προς ένα POI, μπορείτε να δείτε την κατεύθυνση και την απόσταση από την τοποθεσία. Εάν χρειαστεί, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ POI και πλοήγησης διαδρομής όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Λειτουργία μπαταρίας «Περιήγηση»:
Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ακόμη μεγαλύτερες περιπέτειες με τη νέα λειτουργία μπαταρίας «Περιήγηση» που σας προσφέρει έως και 7 ημέρες συνεχούς παρακολούθησης GPS.

Νέοι εξωτερικοί συνεργάτες:
Προγραμματίστε τις περιπέτειες εκτός δρόμου στο komoot, βρείτε την επόμενη ορεινή περιπέτειά σας στο FATMAP ή ελέγξτε τις καλύτερες διαδρομές με το Wikiloc. Οι συνεργάτες της Suunto σάς προσφέρουν εργαλεία για το επόμενο τρένο ή το βουνό σας. Μάθετε περισσότερα στη διεύθυνση suunto.com/partners.

Οφέλη:

Μην ανησυχείτε ποτέ για την εξάντληση της μπαταρίας:
Τέσσερις προκαθορισμένες λειτουργίες μπαταρίας - Απόδοση, Αντοχή, Ultra και Tour - παρέχουν από 25 ώρες έως και 170 ώρες * χρόνο εγγραφής με ενεργοποιημένη την παρακολούθηση GPS. Όταν ξεκινάτε μια εγγραφή, θα λάβετε μια εκτίμηση για το πόση μπαταρία σας έχει απομείνει με την τρέχουσα λειτουργία. Εάν δεν είναι αρκετό, μεταβείτε σε άλλη λειτουργία ανά πάσα στιγμή.
Το Suunto 9 χρησιμοποιεί έξυπνες υπενθυμίσεις με βάση το ιστορικό δραστηριότητάς σας, για να διασφαλίσει ότι είστε πλήρως φορτισμένοι για την επόμενη εκδρομή σας. Εάν το ρολόι παρατηρήσει ότι η μπαταρία σας έχει εξαντληθεί κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, αυτό θα προτείνει αυτόματα την αλλαγή σε διαφορετική λειτουργία μπαταρίας.

ΔΟΚΙΜΗ ΠΟΛΥ:
Το Suunto 9 Baro έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να καλύψει τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αθλητών και τυχοδιώξεων. Όπως όλα τα ρολόγια Suunto, έχει δοκιμαστεί διεξοδικά από την εσωτερική ομάδα δοκιμών της Suunto και τους αθλητές σε όλο τον κόσμο, με χιλιάδες ώρες πραγματικής χρήσης στις πιο δύσκολες συνθήκες. Το Suunto 9 Baro έχει επίσης δοκιμαστεί σύμφωνα με το αμερικανικό στρατιωτικό πρότυπο 810H και έχει περάσει αρκετές σκληρές δοκιμές, όπως ακραίες θερμοκρασίες, σοκ και πτώση, άμμο και σκόνη, υγρασία και παγωμένη βροχή - έτσι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό για να σας δει με σιγουριά σε οποιαδήποτε περιπέτεια.
Αυτή η ενημέρωση φέρνει νέες δυνατότητες, βελτιώσεις απόδοσης καθώς και ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων.

Νέα χαρακτηριστικά:
Νέα λειτουργία μπαταρίας «Περιήγηση» με συνεχή παρακολούθηση GPS έως και 7 ημέρες
Ειδοποιήσεις στροφή προς στροφή που τροφοδοτούνται από komoot. Σχεδιάστε τη διαδρομή σας στην εφαρμογή επιτραπέζιου ή κινητού komoot και συγχρονίστε τη με το ρολόι σας. Όταν πλησιάζει μια στροφή θα λάβετε μια ειδοποίηση, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο αντί να εστιάσετε στο ρολόι σας. (Μη διαθέσιμη Κίνα)
Δημιουργία σημείων ενδιαφέροντος και πλοήγηση: Αποθηκεύστε σημαντικές τοποθεσίες στην εφαρμογή Suunto ή στο ρολόι. Πλοηγηθείτε προς αυτές τις τοποθεσίες με το ρολόι σας.
SuuntoPlus ™: Red Bull X Alps (μόνο στο Suunto 9 Baro). Το Red Bull X alps είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για να παρακολουθείτε την κάθετη ταχύτητα. Ωραίο για τα ανεμόπτερα να βλέπουν, να αισθάνονται και να ακούνε πόσο γρήγορα ανεβαίνετε.
Τα παραδοσιακά κινέζικα μπορούν πλέον να επιλεγούν ως γλώσσα
Απλοποιημένος τρόπος ρύθμισης ώρας και επιλέξτε τη σωστή ζώνη ώρας
* Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες. Εάν ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Ultra μπαταρίας, θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά θα απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού. Η λειτουργία περιοδείας μπαταρίας σάς προσφέρει τη μεγαλύτερη μπαταρία με χαμηλότερη ποιότητα GPS. Στη λειτουργία μπαταρίας αντοχής, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 40 ώρες με καρδιακό ρυθμό καρπού και 50 ώρες με ζώνη HR. Το άγγιγμα είναι απενεργοποιημένο κατά την άσκηση, αλλά μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στην προσαρμοσμένη λειτουργία σας. "


Προδιαγραφές:

Διαστάσεις 50 x 50 x 16,5 mm / 1,97 x 1,97 x 0,65 "
Βάρος 66,9 g / 2,36 oz
Υλικό στεφάνης: Τιτάνιο βαθμού 5
Υλικό γυαλιού: κρύσταλλο ζαφείρι
Υλικό θήκης: Πολυαμίδιο ενισχυμένο με ίνες γυαλιού
Υλικό ιμάντα: Υφάσματα από νάιλον
Τι υπάρχει στο κουτί: Suunto 9 Black, δύο ιμάντες διαφορετικού μήκους, καλώδιο φόρτισης, Quick Guide, Warranty Leaflet
Ψάχνετε για υλικά από Suunto και ειδικά Suunto 9 Baro Titanium; Στο dressinn, μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα των Ηλεκτρονικά προϊόντων και μόδα αξεσουάρ. Τοποθετήστε όλες τις παραγγελίες σας μέσω του online κατάστημα μας dressinn. Έχετε 75 τρόπους πληρωμής. Ελέγξτε τον κατάλογο και πάρτε ειδικές μόδα προσφορές. Και αν δεν είστε ικανοποιημένοι θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Χαρακτηριστικά Suunto 9 Baro Titanium

Χρώμα
Φύλο
Τύπος προϊόντος
Προτεινόμενη χρήση
Ηλικία
Λειτουργίες
Εικόνα προϊόντος

Κριτικές πελατών και ερωτήσεις (1)

Γράψτε μια κριτική για αυτό το προϊόν και κερδίστε CoINNs (Μόνο για τους υπάρχοντες πελάτες) coinns

Γράψτε μια κριτική και κερδίστε CoINNs

(μόνο οι υπάρχοντες πελάτες)

Γράψτε μια αξιολόγηση ή ρωτήστε την ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων μας

Αξιολόγηση προϊόντος

Σημείωση: η κριτική σας θα εξεταστεί από την ομάδα μας και θα δημοσιευτεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Η ερώτησή σας θα απαντηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, οπότε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι σωστή.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

clouse menu Κλείσιμο
up up